keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Hyvinvointia tuoksuilla

 Yhteistyö Kuura essentialsTiesitkö, että tuoksut jättävät aivoihimme vahvemman muistijäljen, kuin näköa tai kuuloaistimus? Jonkin tuoksun haistaminen voi tuoda mieleemme hyvin vahvoja muistikuvia. Tuoksut voivat myös vähentää kivun kokemista ja vaikuttaa ruokahaluun, uneen ja mielialaan. 

Koska meillä kaikilla on omat kokemuksemme ja muistomme, eri tuoksut voivat vaikuttaa meihin eri tavoin. Jotkut ovat herkkiä hajusteille, ja saavat voimakkaista tuoksuista päänsärkyä ja pahoinvointia. Usein eteerisiä tuoksuja kestetään paljon synteettisiä tuoksuja paremmin.

(Eräs työkaverini esimerkiksi sanoi, että saa tavallisesti hajuvesistä päänsärkyä, mutta minun hajuvedestäni ei. Minun hajuveteni oli luonnonkosmetiikkaa.)

Eteerisistä öljyistä voit lukea enemmän täältä: Mitä eteeriset öljyt ovat? 

Ja tietoa turvallisesta käytöstä seuraavasta linkistä: Eteeristen öljyjen turvallinen käyttö

Me laitamme usein illalla jotain rentouttavaa ja rauhoittavaa eteeristä öljyä tuoksulyhtyyn, josta tuoksu leviää. Kynttilää ei tarvitse polttaa kuin hetki, kun makuuhuone tuoksuu ihanalle. Avoimesta ovesta ilma vaihtuu nopeasti, jolloin nukkumaanmenohetki on ihana, mutta ilmaan ei jää pitkäksi aikaa mitään ylimääräistä. 

Nautin valtavasti tälläisista pienistä jutuista, joilla arjesta saa ihanaa. 

Kuura Essentialsin tuotteet ovat kasvipohjaisia ja luonnollisia. Niissä ei ole käytetty uhanalaisia kasvilajeja, ja pakkauset on tehty mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Arvostan tällaisia valintoja! Vaikka ne voivat tuntua pieniltä (esimerkiksi painetun myyntimateriaalin valmistaminen kierrätysmateriaaleista), isossa mittakaavassa niillä voi olla vaikutusta. Ja periaate, sillä erityisesti on merkitystä! Juuri niitä tekoja, mitä yrityksiltä toivookin. 

Kuura Essentialsin valikoimassa on käyttövalmiita öljyseoksia. Outdoor No 1 ja No 2 torjuvat erilaisia hyönteisiä, Just chillin' on rauhoittava iltatuoksu ja Rise & shine virkistää. Käyttövalmis Roll-on on helppo ottaa mukaan. 

Onko sinulla kokemuksia eteerisistä öljyistä? Mikä on lempituoksusi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!