tiistai 7. joulukuuta 2021

Joulupaketointijuttuja kestävästi


Yhteistyö / Putinki  
Ilahduttaminen kuuluu jouluun.

Vaikka minusta on mukavaa lähettää joulukortteja ja antaa lahjoja, kaikki eivät ilahdu niitä saadessaan. Luulen silti, että suurin osa ilahtuu, jos jouluyllätys on vain hyvin mietitty ja sopiva saajalleen.

Paketoinnissa käytän kerta toisensa jälkeen samoja lahjakasseja ja muita kierrätettäviä materiaaleja. Kerään talteen pakettien pehmuste- ja käärepaperit. Kaunista ruskeaa paperia olen tallettanut kukkien kääreistä. Ryttyisyys tekee paperista vain kauniimpaa. Jos paperi ei ole tarpeeksi ryttyistä, rypistän sitä lisää. 

Jemmaan pakettien käärepaperit, ja käytän ne ensi vuonna uudestaan, mikäli ne ovat vain käuttökelpoisia. Vanhan pakettitarran päälle vain uusi tarra (mikäli lahjan saaja on eri), ja hyvä tulee! 

Lahjakassit ja -laatikot ovat monikäyttöisiä, ne kestävät useamman juhlan. Vaaleanpunainen kassi ja pakettitarrat ovat Putingista, sieltä mistä saa kaikki muutkin ihanimmat paperitarvikkeet (ja kalenterit!). 

Joulunodotukseen sopivat myös tarrat, joilla voi sulostuttaa paketteja, kortteja tai vaikka työkaverille annettua pientä jouluyllätystä. 

Ihanaa joulun valmistelua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!