keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Laponie - Koska et tarvitse montaa ihonhoitotuotetta

Yhteistyö / Laponie of Scandinavia 

Ihonhoitoon ei oikeasti tarvita montaa tuotetta, varsinkaan, kun tuotteet ovat monikäyttöisiä. Tällaisia ovat Laponie of Scandinavian tuotteet. Se on suomalainen ihonhoitosarja, jossa ei ole mitään ylimääräistä.  

Oma ihoni on helposti kuivuva, enkä ole koskaan jaksanut käyttää monia ihonhoitotuotteita. Säännöllisesti käytössäni on puhdistusaine ja kasvovoide, kausittain muistan käyttää naamioita ja kuorintoja. 

Kosteuttava kasvovoide on kevyt ja nopeasti imeytyvä (minä ainakin inhoan voiteita, joiden imeytymistä pitää odottaa). Geelin ja voiteen yhdistelmä kosteuttaa (glyseriini + sodium Pda) ja sen sisältämät kasviöljyt pehmentävät ihoa. Voiteeseen ei ole lisätty hajusteita. Tämä sopii myös silmänympärysvoiteeksi (itse en jaksa laittaa erikseen silmänympärysvoidetta, joten suuri plussa tästäkin!). Täältä löydät 10 tapaa käyttää kasvovoidetta

Puhdistusgeelissä on sokerijuurikasuutetta ja ksylitolia, jotka hoitavat ihoa. Tämä puhdistusgeeli levitetään kuivalle iholle, ja tällöin se puhdistaa ihon tehokkaasti. Jos vaikutusajan pidentää 5-10 minuuttiin, sama tuote toimii kuorinta-aineena. Geeliä voi muuten käyttää partavaahdon korvikkeenakin. 

Talven tullen ihoni kuivuu, ja tällöin se kaipaa enemmän kosteutusta. Kosteuttava kasvonaamio on sopiva tuote tuomaan lisäkosteutusta. Se toimii niin kosteusvoiteena kuin naamiona tai yövoiteena/naamiona. Tuote ei ole kuitenkaan raskas eikä tahmea. Valikoimassa on myös valmiita paketteja erilaisille ihotyypeille. 

Laponie valmistaa tuotteita erityisesti herkälle- ja ongelmaiholle. Tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita ja raaka-aineet ovat kasviperäisiä. Tuotteet on valmistettu Suomessa. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä, ja niissä on mahdollisimman vähän muovia. 

Kannattaa katsoa Laponien oma blogi tästä linkistä, siellä on paljon tietoa! Löydät blogista käyttäjäkokemuksia, raaka-aine-esittelyjä, vinkkejä kuinka käyttää Laponien tuotteita ja paljon muuta.   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!