maanantai 29. marraskuuta 2021

Joulun kirjavinkit lapsille

Kolme lahjakirjaa lapsille. 

Lukuilo on lahja, joka kannattaa lapselle antaa. Muumien tosi iso läppäkirja 

kustantaja WSOY

Ihana iso ja värikäs Muumien tosi iso läppäkirja sopii alle kouluikäiselle. Lapset rakastavat luukkukirjoja, ja tässä kirjassa luukkuja on paljon. Läppien alta etsitään kadonneita tavaroita rantapäivää varten.  

Kirjan sivut ovat houkuttelevia, täynnä yksityiskohtia ja värejä. Tämä on takuuvarma suosikkikirja! 

Nora Lehtinen & Jenni Skyttä-Forssell: Hattaratuuli

kustantaja Karisto

Hattaratuuli on täynnä runoja, joita lukiessa piirretään sadut kuuntelijan iholle. Lukuhetkestä tulee läsnäolon ja kosketuksen kautta entistä ihanampi! 

Reetta Niemensivun kauniit kuvat houkuttelevat katselemaan ja rauhoittumaan satujen äärelle, samalla kun aikuinen lukee ja seuraa piirtämisohjeita. 

Luvassa on aarteenetsintää, lentoretki, villit synttärit sekä leivontaa.

 Tittamari Marttinen: Lasten vegekeittokirja

kustantaja Avain

Pienelle koululaiselle (isommallekin, mutta kirjan runot voivat vaikuttaa lapsellisilta isomman kokkaajan mielestä) sopiva keittokirja, joka on täynnä herkullisia vegaanisia ohjeita. 

Kasvisruoka on paitsi ympäristöystävällistä, myös terveellistä ja hyvää. Kirjassa on selkeä kuvitus ja se on täynnä helppoja välipaloja koulupäivän jälkeen tehtäväksi. 

Ruokien raaka-aineet sekä välineet on listattu, joten kokkaaminen on helppoa. Joidenkin ruokien tekoon voi tarvita aikuista kaveriksi, riippuen pikkukokin taitotasosta. Kirjan lopussa on tietysti herkullisia jälkiruokia! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!