keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Luettavaa syksyn iltoihin

 

Veera Vaahtera: Vaihteeksi vapaalla 


kustantaja Tammi 


Sarjaseurustelija Unna eroaa poikaystävästään, ja joutuu opettelemaan omillaan olemista. Ei mitään kovin syvällistä, vaan kevyttä luettavaa. Suosittelen sinkulle. 


Anne B. Ragde: Talon tytär


kustantaja Tammi 


Berliininpoppelit sarjan päätösosa. 

Kirja alkoi mukavasti kertauksella. Itse ainakin olin unohtanut useimmat yksityiskohdat, mutta tärkeimmät muistuteltiin mieleen sujuvasti. 

Sarjassa on kyse Neshovin suvun jäsenten väleistä, pienistä ja isoista tapahtumista heidän elämissään sekä tietysti seassa on vähän salaisuuksia. Henkilöhahmot ovat aika hauskoja. Sarja kannattaa tietysti lukea järjestyksessä. 

Lyhyesti: Neshovin tilan perineen Torunnin on hoidettava perintötila, hautaustoimisto ja itsensä. Annie Hawes: Extra virgin


kustantaja Tammi


Tämä on suosikkikirjani. Olen lukenut tämän niin monesti, etten edes tiedä. Tämän kirjan takia haluan joskus matkustaa Italiaan. Vanha kirja, johon en kyllästy. 

Annie muuttaa pieneen kylään Italiaan ja tutustuu joukkoon ihastuttavia maalaisia. Kulttuurierot, ruuat, oliivipuut ja ihastuttava pieni talo sekä hauskasti kirjoitettu teksti saavat minut palaamaan tarinaan kerta toisensa jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!