sunnuntai 15. elokuuta 2021

Hiusten värjääminen luonnonmukaisesti ja Gyada kosmetiikkaaYhteistyö / Waku Organics

Värjään hiukset kotona, ellen halua niihin useampaa väriä. Tämä on vain niin paljon edullisempaa. Kotivärjäyksessä käytän usein kasvivärejä, koska käytän muutenkin mieluiten luonnonkosmetiikkaa. 

Radico colour me on luonnonmukainen sertifioitu kestoväri. Lopputulos on juuri sellaienen, mitä haluan. Sävy Dark brown on aivan samanlainen, kuin "tavallisissa" hiusväreissä, samoin kuin kestävyys. 

Tämä kasviväri on valmistettu yrteistä ja kasveista, joista osa värjää ja osa hoitaa hiuksia ja päänahkaa. Värin vaikutusaika on tavallisia värejä pidempi, mutta lopputuloksena on kiiltävät ja hyvinvoivat värjätyt hiukset, luontoystävällisemmin.

Kasvivärillä on oma ominaistuoksunsa, joka onneksi haihtuu pian. Toisaalta, kasviväri ei värjännyt ihoa, kuten tavallinen väri tekee. (Vaikka kuinka yritän puhdistaa valumat, minulla on aina niskassa, korvissa ja otsassa tummanruskeaa muutaman päivän ajan..) Kasvivärin sävy muuten syvenee vielä pari päivää värjäämisen jälkeen.

Jos siis kaipaat ekologista vaihtoehtoa hiusten värjäämiseen, kannattaa kokeilla! Hinta on sama kuin markettiväreissä, ja lopputuloskin näyttää samalta. Olet vain tehnyt luonnon kannalta paremman valinnan! 

Markettivärillä värjääminen on nopeampaa, mutta kasvivärillä ekologisempaa. Kumpikin sotkee omalla tavallaan (kasviväri valui enemmän, mutta markettiväri on vaikeampi siivota ihosta ja lattiasta). Kasviväri hoitaa hiuksia oikeasti.

Niin, ja kasviväri peittää myös harmaat! (Itsehän sain ensimmäiset jo kolmekymppisenä..)

Radicon hiusväri on Waku Organicsin valikoimista, samoin kuin Gyadan tuotteetkin, joihin pääset suoraan vaaleanpunaisista linkeistä. 


Raikas Gyada Radiance puhdistusgeeli puhdistaa ja kuorii ihoa. Se sopii päivittäiseen käyttöön. 


Sulfaatiton shampoo latteiksi jäävien hiusten pesuun on biohajoava. Se sisältää aloe veraa, kamomillaa ja kehäkukkaa. Hoitoaine on silikoniton, parabeeniton sekä biohajoava sekin. Molemmat tuotteet sopivat ohuille hiuksille. 


Muotoilusuihketta voidaan käyttää pesun jälkeen tai kuiviin hiuksiin tuomaan tuuheutta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!