tiistai 6. heinäkuuta 2021

Kestohöylä ja muita pieniä, hyviä valintoja

 Yhteistyö / Ruusu ja Rosmariini


Pieniä parempia valintoja


Koko elämän muuttaminen kerralla ilmastoystävällisemmäksi on vaikeaa, mutta kukapa ei tekisi pieniä, hyviä valintoja, jos ne ovat helppoja? Aina, kun löydän helposti toteutettavia vinkkejä, ilahdun! 

Yksi tosi helppo keino välttää turhaa muovinkulutusta on hankkia kestohöylä. Usein kertakäyttöhöylien terät ovat huonoja, ja nimensä mukaisesti niiden käyttöikä on lyhyt. Sen sijaan kestohöylässä on terävä ja kestävä terä, ja varsi kestää vuosia. Kestohöylä tulee nopeasti edullisemmaksikin kuin kertikset. Lisäksi se on kaunis, paljon kauniimpi kuin kertishöylät. 

Ruusun ja Rosmariinin Parranajo- ja sheivaussaippua on Suomessa valmistettu vegaaninen tuote. Siinä on mukana ihoa kosteuttavaa kehäkukkaöljyä sekä desinfioivaa teepuuöljyä. Rasiaan on saatavilla täyttöpakkauksia, joten turhia metallirasioita ei kerry.  

Saippuaa voi vaahdottaa partasudilla, mutta jos laiskottaa, niin saippua toimii iholle siveltynäkin. Vie-Long partasuti on valmistettu hevosen harjasta, ja se on eettisesti tuotettu. Karvat kerätään talteen hevosia hoidettaessa, joten ne eivät joudu kärsimään millään tavoin sudin valmistuksen takia. 

Kestohöylä sopii niin parran- kuin muidenkin karvojen ajoon. Höylän yläosa avautuu niin, että uusi terä on helppo asettaa paikalleen- sopii siis sellaisellekin, jolle kestohöylä ei ole ennestään tuttu. 

Vaaleanpunaisista linkeistä pääset suoraan tuotteisiin, ja pääset katsomaan tarkemmat ainesosat. 

Aiheesta pian lisää arvonnan kera Instagramin puolella Rakastu_arkeen ! 

ps. Aion käyttää pakkausmateriaalit uudelleen, kun paketoin lahjoja. Pienet ruskeat paperipussit sopivat pienille lahjoille tai lasten joulukalenteriin ja ruskea paperi on kaunista sellaisenaan esimerkiksi juuttinarun kanssa (jonka kerään myös uudelleen käytettäväksi). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!