torstai 29. huhtikuuta 2021


Olen niin onnellinen, että kahviloissa saa taas istua! On ihan eri asia juoda tee kauniissa kahvilassa kuin ottaa se mukaan.

Tänään vietin odotteluaikaa porvoolaisessa Cafe Cabriolessa, ja löysin parhaan kakun, jota olen ikinä syönyt! Ja minä olen syönyt montaa kakkua. (Mistä saan ohjeen tälläiseen ihanaan kakkuun, jossa on alhaalla maitosuklaata ja päällä kerros suolaista kinuskia?)

Maitosuklaa-kinuskikakku oli täydellistä, samoin vihreä tee. Kahvila on myös kaunis - ehdottoman tärkeä asia minulle. Kaiken huipuksi taustalla soi klassinen musiikki.

Tälläiset pienet elämykset tuovat suurta onnellisuutta. Mikä sinulla on sellainen pieni asia, joka lisää hyvää oloa, iloa tai onnea ihan tavallisiin päiviin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!