sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Mistä joulutunnelma syntyy?

 


Mistä sun joulutunnelma syntyy?

Minä saan sen jouluvalmisteluista ja rauhallisista illoista kynttilänvalossa. Ihan pienistä jutuista. Ei siihen paljoa vaadita, vuosi vuodelta vähemmän. 

Joululahjojen ostaminen on mun mielestä mukavaa. On muuten ihan eri fiilis ostaa lahjoja pienistä putiikeista kuin marketeista.. Ja minä haluan ostaa sellaista, mistä saaja ilahtuu, en siis mitään turhaa. Mutta ei kai kukaan tahallaan osta mitään turhaa? Toiset vain miettivät tarkemmin kuin toiset, luulen. 

Monena päivän olen siis käynyt hakemassa joulutunnelmaa Porvoon vanhan kaupungin puolelta. Se on niin tunnelmallinen, ja pienissä putiikeissa on kaikkea suloista ja herkullista. Ihana Porvoo! 

Joulusuunnittelu on tärkeä osa joulun odotusta. Kuten olen usein kertonut, suunnittelu on ihanaa. Rakastan kalentereita ja suunnitteluvihkoja. Tärkeisiin asioihin on helpompi keskittyä, kun niille varaa aikaa.

Ennen joulua aion jouluvalmistella kaikenlaista! En halua kuitenkaan stressata mistään, ja joulu tulee vaikkei tekisi mitään sen eteen. Leivon silloin kuin huvittaa, pipareita saa kaupastakin. Siivoan vain sen verran, kuin muulloinkin. Kynttilöitä poltan paljon, ja vietän aikaa sohvalla. Minun joulutunnelmani syntyy rentoutumisesta ja kauneudesta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!