lauantai 3. lokakuuta 2020

Uuteen kotiin julisteet DesenioltaUuteen kotiin pitää olla uusia juttuja, eikö vain? Vielä hetken asumme tässä vanhassa (ihanassa, kodikkaassa ja kauniissa kodissa), mutta uuden kodin sisustus pyörii mielessä toki enemmän. 

Valitsimme Desenion laajasta valikoimasta upeita kuvia, joilla saamme uuden kodin itsemme näköiseksi ja viihtyisäksi. Myönnän, että vaaleanpunaisen sävyt ovat minun valintojani, mutta myös Alexander piti näistä. Uuden kodin sisustus tulee olemaan meidän molempien näköinen. 

Desenion valikoimaa tutkiessa meni useampi ilta, sillä kategorioita on niin monta, ja jokaisessa valtava määrä upeita kuvia. Klikkailimme ostoskoriin meitä miellyttäviä kuvia, ja huomasimme, että yhteinen tekijä julisteissa on kulta. 

Kultaiset yksityiskohdat julisteissa kokoavat taulut yhteen, ja näistä saa erilaisia yhdistelmiä. Täällä vanhassa en viitsi enää uusia nauloja lyödä seiniin, siispä taulut pääsivät entisten paikoille. Olen vuorotellut olohuoneessa nyt vuorotellen vaaleanpunaisia ja siniturkooseja tauluja, ja pidän molemmista todella paljon. Kaikille löytyy takuulla paikka uudessa kodissa. 

Näissä kuvissa olevat julisteet ovat 

Pink sky
Natural abstraction
Jellyfish watercolor
Vintage octopus
Cepa ocean
Coffee cups
 Rock collection

 Rock collection näkyy alla olevassa kuvassa, ja tämä on muuten kehystetty Desenion kehyksillä - samasta paikasta saa siis tilattua myös kehykset!Kultasävyisiä julisteita on vaikka kuinka paljon, ne löytää helpoiten laittamalla Desenion sivuilla hakukenttään gold. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!