tiistai 27. lokakuuta 2020

Mikä olisi parempi syy, kuin rakkaus?

Onneksi jokainen voi aloittaa uudestaan aina kun haluaa. Uusi alku voi olla perinteisesti tammi- joulukuun vaihteessa, tai sitten syksyllä kesän lopussa. Tai sitten juuri silloin, kun itsellä on sille sopiva hetki. 

Uusi alku voi olla tupakoinnin lopettaminen, muutto, uudessa työssä aloittaminen, ero tai jotain muuta. Jotain sellaista, että kokee tarvetta muuttaa tuttuja rutiineja. 

Itselleni rutiinit ovat todella tärkeitä ja rakastan tavallista, annalta-arvattavaa arkea. Toisaalta olen sellainen, että kun jotain haluan, olen valmis muuttamaan kaiken päälaelleen. Voin muuttaa hetken mielijohteesta toiselle puolelle Suomea paikkakunnalle, jossa en ole koskaan käynyt. Tai voin keksiä jotain aivan muuta. 

Kaksi vuotta sitten tein tuon edellä mainitsemani muuton. Sillä hetkellä ajattelin, että tässä ihanassa talossa asun kyllä pitkään, ja ihastuin hetkessä pieneen kylään ja sen lukuisiin lenkkipolkuihin. Tulikin yhden muuton lisäksi useita muita muutoksia, ja niin siinä kävi, että olen muuttamassa Porvooseen. 

Porvoo on kaupunki, jota olen ihastellut vuosia. Ennen viime kevättä en ollut edes käynyt siellä, mutta kun kävin ensimmäistä kertaa, rakastuin siihen. (Olisin silloin kaksi vuotta sitten jo halunnut muuttaa Porvooseen. Mielikuva sen ihanuudesta oli niin vahva.) 

Mikäpä olisi parempi syy muuttaa, kuin rakkaus. Rakkaus ihanaan Porvooseen. Ja suurimpana, rakkaus kahden ihmisen välillä. Oi miten onnekas olen, että mies, jota rakastan, asuu Porvoossa. 

Monet ovat kysyneet, miksi muutan taas. Siksi, että olen rakastunut. Voiko sen parempaa syytä olla? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!