keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Suomalaiset Sessak - valaisimet
yhteistyö / Sessak 

Minulla on kotona useampi Sessakin valaisin. Keittiön Alex-valaisimen näet täältä: koti myynnissä 
ja edellisen talon kylppärin valaisin oli Sessakin Rubin. (Se on minulla tallessa edelleen, vaikka tähän taloon sitä ei olekaan laitettu.) 

Makuuhuoneessa on Sessakin Noah-valaisin. Edellisessä talossa oli myös muita Sessakin valaisimia (esimerkiksi Hindi), ja nämä kaikki olen ostanut ihan sattumalta. En siis tarkoituksella ole hankkinut juuri tämän yrityksen valaisimia, vaan ne ovat miellyttäneet ulkonäöltään minua. Vasta jälkikäteen olen huomannut, mikä valaisimia yhdistää. 

Sessak on porvoolainen yritys, joka on yli kolmen vuosikymmenen ajan tuonut valoa koteihin. Olenkin iloinen, että olen ihan huomaamattani suosinut suomalaista! Nykyisinhän yritän tehdä sitä ihan tarkoituksella. 

Minua ihastuttaa selkeä muotoilu, joka ei kuitenkaan ole tylsä. Materiaalina pidän metallista ja puusta, muovivalaisimet eivät minua juurikaan miellytä. Tässä olohuoneen Leone- valaisimessa on tyylikäs tammipuinen yksityiskohta kuvun yläpuolella. Laakea, valkoinen kupu heijastaa valon tasaisesti ympäri huonetta luomatta varjoja seinille. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!