maanantai 14. syyskuuta 2020

Mahdollisuus muutokseen on ainaIhana syksy alkoi! Rakastan vuodenaikojen vaihtumista, sillä ne ovat aina uusia alkuja. Rakastan uusia mahdollisuuksia aloittaa alusta. On niin hienoa, ettei kenenkään tarvitse olla koko elämäänsä sama ihminen, vaan mahdollisuus uuteen ja muutokseen on aina. 

Mitä väliä, vaikka kukaan muu ei tietäisi, ettet ole enää sama kuin hetkeä aiemmin. Jos olet itse päättänyt, että elämäsi on nyt jollain tapaa erilaista, niin se riittää. Olkoon muutos suuri tai pieni. Usein toki muutokset näkyvät, mutta tärkeintä on, että muutoksen tuntee itse. 

Ajattelen, että olen täysin eri ihminen kuin vaikka kymmenen vuotta sitten. Ajatukseni, haaveeni, arvoni ja soluni ovat ehtineet uusiutua. Olen eri ihminen kuin vuosi sitten. Saan olla uusi versio itsestäni aina, kun haluan. Toivottavasti kerta kerralta parempi versio. 

Muutos ei aina ole helppo. Ei todellakaan. Ei varsinkaan silloin, kun itse ei ole muutosta halunnut tai laittanut alulle. Muutos on kuitenkin varmaa, mikään ei pysy paikallaan eikä muuttumattomana. Jotkut muutokset ovat nopeita, toiset hitaita. Jotkut tulevat kutsumatta ja jotkut toivottuina. 

Sopeutuminen voi olla vaikeaa, liki mahdotonta. Mieli kapinoi sellaista vastaan, mitä ei koe itselleen hyväksi. Lopulta se kuitenkin asennoituu uudelleen, vaikkei aluksi uskoisi niin voivat käyvän. 

Onnekas on se, joka voi odottaa muutoksia innolla. Toivon syksyynne jännittäviä, iloisia uusia asioita! 


Helppo jäinen jälkkäri, joka muuttuu sulaessaan smoothieksi 

Surauta tehosekoittimessa sekaisin pari pakastettua banaania (ne muuttuvat pakastettaessa tosi makeiksi), marjoja ja loraus kauramaitoa. Aluksi saat jäisen jälkiruuan, joka sulaessaan muuttuu smoothieksi. 

Hetken kuluttua kannu olikin jo tyhjä, lapset tykkäsivät ja saivat terveellisen välipalan. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!