lauantai 26. syyskuuta 2020

Elät vain kerran!

 


Muista, elät vain kerran! Elä siis, älä jätä asioita tekemättä! Toteuta haaveet ja suunnitelmat! Elämä on tässä ja nyt. Mennyt ei palaa, tulevasta ei tiedä. 

Muistot tapahtuivat hetkellä, joka oli silloin nykyhetki. Hyviin muistoihin kannattaa palata, ikäviin ei. Tärkeää on juuri tämä hetki. Se on ainoa, jota elämme. Tämä hetki on siis aina. 

Älä mieti, mitä muut ajattelevat. Jos ajattelevat jotain ikävää, miksi niillä ajatuksilla olisi mitään väliä? Ikävät ihmiset voisi muutenkin karsia elämästä energiaa ja elämäniloa viemästä. Itse ainakin olen näin tehnyt, ja tämä teko on tehnyt minut onnellisemmaksi. En kaipaa arvostelua ja ilkeitä puheita selän takana. 

Tulevaisuudessa ei voi elää. Toki välillä pitää haaveilla ja suunnitella, mutta myös odotteluhetkistä pitää voida nauttia. Jos aina ajattelee, että sitten kun, niin se hetki ei tule välttämättä koskaan. 

Itsekin odotan juuri nyt muuttoa ja muita uusia juttuja, mutta nautin silti tästä hetkestä. Joinakin päivinä aurinko lämmittää vielä, ja sadepäivinä nautin viltin ja teekupin lämmöstä. Olen onnellinen, kun työmatkalla huomaan ruusunmarjojen pullistelevan punaisina, ja ehdin pysähtyä niitä ihastelemaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!