keskiviikko 12. elokuuta 2020

Ihania kesäpäiviä ja uusia suunnitelmia

 


Kesä oli ihana. Kertakaikkisen ihana. Tuhat kertaa parempi kuin pari edellistä kesää yhteensä. Hyvä niin. Olin todella ihanan kesäloman tarpeessa. 

Olen viettänyt monta ihanaa päivää myös Porvoossa, josta on tullut suosikkipaikkani. Kaunis kaupunki, jossa voi ihastella kauniita rakennuksia ihan rauhassa, kun lähtee aamuisin tarpeeksi aikaisin liikkeelle. Mitä kaikkea Porvoossa pitäisi nähdä tai tehdä?

Uusi lukukausikin alkoi kouluissa ja minulla siis töissä. Uusi lukukausi on aina uuden alku, ihan kuin toinen uusi vuosi. Uudet alut ovat ihania, jos niihin voi vaikuttaa itse, eivätkä ne tule yllättäen. Pidän asioiden suunnittelemisesta ja ilman haaveita elämä on todella kurjaa. 

Onneksi minulla on nyt paljon suunniteltavaa ja paljon uusia haaveita! Huono puoli niissä on se, että olen todella huono odottamaan ja sietämään epävarmuutta. 

Kerron suunnitelmista ja haaveista piakkoin lisää. Nyt saunaan, loman loputtua arkikiireet yllättivät, eikä millekään tunnu olevan aikaa. Saunassa voi hetken keskittyä vain olemiseen, lämpöön ja pysähtymiseen. Ehkä se on jonkinlainen läsnäoloharjoitus tai rentoutushetki, ainakin se saa mielen rauhoittumaan ja olon paremmaksi. Pienet jutut luovat hyvinvointia. Samoin kuin haaveilu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!