maanantai 2. joulukuuta 2019

Uutta ilmettä Poster Storen julisteilla

yhteistyö / Poster Store
en saa linkkien klikkaamisesta tuloja


Lopultakin olohuone on valmis! Laitan valmiista huoneesta kuvia heti, kun kuvaamiseen on edes pikkuisen valoa. Kovin on pimeää iltapäivisin töiden jälkeen. 

Kirjoitin jo viikko sitten näistä Poster Storen julisteista, joita olen ripotellut ympäri taloa. En oikein osaa päättää, mikä sopisi minnekin. Olohuoneeseenkin on näitä tarkoitus laittaa. Julisteet tuovat ihan uutta tunnelmaa huoneisiin, joissa ei seinillä oikein mitään ole ollut. 

Juuri nyt minua kiehtovat erilaiset kukat ja vihreä väri. Sekä tummat taulut. Herkät kukat ja tummat taulut sopivat hyvin yhteen. Ne ovat tarpeeksi erilaisia, olematta kuitenkaan täysin eri maailmoista. 

Osa tauluista on siis ollut makuuhuoneessa, ja osa on ollut yläkerran aulassa odottamassa olohuoneen valmistumista. Aulan julisteet on laitettu niille paikoille, missä edellisen asukkaan jäljiltä on naulanreiät valmiiksi. Tämä tapetti on maalattavaa, joten jos saan aikaiseksi joskus paikattua vanhat reiät ja maalattua seinän, saan laskettua tauluja hieman alemmas. 

Joka tapauksessa, julistetaulut sopivat tunnelmaltaan mihin tahansa huoneeseen. Ja pian pääsette näkemään sen valmistuneen olohuoneenkin! (Instagramin storyissa se välillä näkyykin, kurkkaa siis rakastuarkeen instastakin!)

Postauksessa näkyvät julisteet: Artichokes / Dancer / Olive / Valkoinen Pioni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!