keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Sisusta tuoksulla - Osmian laadukkaat tuoksukynttilät


Tuotteet saatu / Osmia

en saa linkkien klikkaamisesta tulojaOsmian tuoksukynttilät ovat suosikkejani kaikista tuoksukynttilöistä, mitä olen koskaan omistanut. 

Ensinnäkin, nämä tuoksukynttilät ovat kauniita. Toiseksi, nämä tuoksuvat oikeasti hyvälle. Joskus ohikulkiessani saatan raottaa vain kantta ja tuoksutella hetken. Näitä tuoksuja ei ole tullut missään muualla vastaan. Osmian tuoksukynttilät ovat ainutlaatuisia. 

Osmia on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kauniita tuotteita. Kirjoitin aiemmin Osmian saippuoista. Klikkaa postaukseen: Käsintehtyä saippuaa

Suosikkituoksujani ovat jo pitkään olleet Peat, Kelohonka sekä Kesäyö. Myös uudet tuoksut Vanilja-Ambra sekä Joulun tuoksu ovat ihania.

Tuoksuillakin voi sisustaa. Tuoksu tuo kotiin ihan omanlaisensa tunnelman. On ihanaa tulla kotiin, joka tuoksuu hyvälle. Mieto tuoksu ei häiritse, vaan luo rauhallisen tunnelman.  

Kynttilöiden paloaika on noin kolmekymmentä tuntia. Ne on valmistettu kasviöljypohjaisesta steariinista, kookosöljystä ja parafiinista. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita, vaan mukavan pehmeitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!