maanantai 18. marraskuuta 2019

Tunnelmaa julisteilla + 30% alekoodi!


Julisteet saatu Poster store

Postauksessa näkyvät julisteet (linkeistä pääset suoraan julisteisiin / en saa tuloja linkkien klikkaamisesta)

Ihan ensin alekoodi, jolla saat 30% alennusta Poster Storen julisteista! Koodi on voimassa viikon, eli 18.11.-2.12. 

Alekoodi ei koske Selection- mallistoa ja alennus lasketaan normaalihinnasta. Muista Postin lakkoilu, joka voi vaikuttaa toimituksiin, tosin paketithan on luvattu toimittaa perille lähestulkoon normaaliajassa. 

Alekoodi, jolla saat julisteista 30 % alen on siis 

rakastuarkeen30 Keskimmäinen kerros kodista on aivan sekaisin. Olohuone on tyhjennetty keittiöön, takkahuoneeseen ja eteiseen. Onneksi yläkerrassa ja kellarissa ei ole sotkua, vaan niissä voi hetken nauttia järjestyksestä ja kauneudesta. 

Minulle kaunis koti on tärkeä. Kauneus tuo hyvää mieltä ja saa olonkin rentoutumaan. Julisteilla on helppo luoda erilaisia tunnelmia kotiin. Poster storen laajasta valikoimasta löytyy hyvin erityylisiä kuvia. 

Hakutoiminnon avulla voit selata ja etsiä esimerkiksi graafisia julisteita, karttoja, luontoaiheita tai tekstitauluja. 

Koska olohuone ei ole vielä valmis, taulut odottelevat muissa huoneissa paikkaansa. Hyvin ne sopivat muihinkin huoneisiin, kuin mihin olin niitä suunnitellut. 

Makuuhuoneessa tunnelmaa tuovat kaunis balettitanssija, tummanvihreä metsä sekä avautuva ikkuna. Muita julisteita pääset näkemään pian, sillä osa sopi myös yläkerran aulatilaan. Ja kunhan olohuone valmistuu, loput kuvat pääsevät sinne. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!