lauantai 9. marraskuuta 2019

Olohuoneen remontti alkaa tapetin valinnalla

 


Yhteistyössä Tapetit.fi


Olemme asuneet kodissamme vuoden, ja nyt on aika remontoida olohuone! Olohuoneessa on joskus yhdeksänkymmentäluvulla laitetut tapetit, jotka ovat vuosien varrella päässeet niin huonoon kuntoon, etten ole niitä blogiin päästänyt lainkaan. 

Jo viime talvena aloin etsimään tapettia olohuoneeseen. Valinnanvaraa on hurjasti! Päädyin yhden kauniin kuosin perässä Tapetit.fi - sivustolle, jossa tapettien valinta on tehty hiukan helpommaksi. 

Tapetteja voi katsella teemoittain (miten olisi Shabby chic, Skandinaavinen tai Romanttinen teema?), tiettyä väriä hakien tai kuosin mukaan (haluatko yksivärisen, kukallisen vai lautajäljitelmän?). 

Toki tapetteja voi hakea tietyn valmistajan tai malliston mukaan. Tapetit on jaettu tietysti myös materiaalin ja hinnan mukaan. 

Minua valmiit hakukategoriat ainakin helpottivat, sillä ajatuksissa minulla oli romanttinen kukkatapetti. 

Tapetti luo tilaan ihan erilaisen tunnelman kuin pelkkä maali. Tapetit luovat pehmeyttä ja kodikkuutta. Juuri nyt tapeteissa on paljon suuria kuvioita, kukkia, kiiltäviä pintoja ja ennen kaikkea valtavasti vaihtoehtoja! 

Tapetit.fi - sivustolta voit tilata mallipaloja mieleisistä tapeteista. Näin näet miltä ne näyttävät juuri siinä valossa, mikä kodissasi oikeasti onkin. Toki mallipaloja voi hakea jälleenmyyjiltäkin. Tapetit.fi- sivulta ei itse tapettirullia voi tilata (Tapetit.fi on maahantuoja), vaan niitä löytyy ympäri Suomen jälleenmyyjiltä. Lista jälleenmyyjistä löytyy täältä. Kaikki suurimmat kodin sisustus- ja remontointimyymälät myyvät Tapetit.fi - tapetteja. Sivustolla on kuitenkin paljon ideoita ja tosiaan tuo tapettien valintaa helpottava hakutoiminto!

No mutta takaisin meidän kotiin! Olisiko riikinkukko tai joutsen sopiva olohuoneeseen? Tai kentien ruusu tai pioni? Haluan huoneeseen kodikkaan tunnelman. Jotain suloista, ehkä vaaleanpunaista, lämminhenkistä. Tiedättehän te minut! Olohuone on keittiön vieressä, ja haluan että sama tunnelma toistuu huoneesta toiseen. Hiukan mummolaa, kuitenkin nykyaikaisesti. 

Pohjatyöt olohuoneeseen on jo tehty, joten heti kun on tarpeeksi vapaata, pääsemme kiinnittämään tapetteja seiniin! Valitsin muuten olohuoneeseemme tapetin, jossa on valkoisia pioneja (alla olevassa kuvassa alempana). Kunhan huone valmistuu, laitan heti lisää kuvia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!