sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Metsän aika - kaunis kalenteri
Metsän aika - kalenteri 

Mitä ostaa sellaiselle, jolla on kaikkea? Joka ei tarvitse mitään? Sellainenkin ihminen tarvitsee kalenterin. Kuten olen aiemminkin kertonut, minun mielestäni kalenterin tulee olla ihan oikea, paperinen kalenteri. Sellaisesta on helppo tarkistaa minkä tahansa päivän ja viikon menot. 

Kalenterin täytyy olla myös kaunis. Siinä pitää olla tilaa muistiinpanoille. Kovat kannet tekevät kalenterista kestävän, pitäähän sen kestää vuoden ajan laukussa ja joka paikassa mukana. 

Tällainen kalenteri on Metsän aika - kalenteri. Löydät sen linkistä. Kalenterin lopussa on tilaa omille muistiinpanoille (tilaa löytyy myös viikkoaukeamilta) sekä tasku irtolappusille. Sivut ovat napakkaa, laadukasta paperia. 

Metsän aika - kalenteri on kuvitettu kauniilla luontokuvilla, siinä on ajatuksia ja hienoaj yksityiskohtia. Toki kalenterista löytyvät nimi- ja juhlapäivätkin. Kalenteri on suunniteltu ja painettu Suomessa. 

Tämä kalenteri on kaunis ja tyylikäs lahja. Ehkä se motivoi liikkumaan enemmän luonnossa. Ainakin se vie ajatukset hetkeksi ulos, metsään rentoutumaan ja rauhoittumaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!