perjantai 1. marraskuuta 2019

Kuuma lähde, vuohia ja muita elämyksiä (Kos)Haen matkoilta sellaisia juttuja, mitä ei Suomessa ole. Rakastuin kesällä pieneen kreikkalaiskylään, jossa oli tulivuori. Tulivuori oli aika lempeän oloinen, haisi pikkuisen ja oli hirmu kuuma. Oli hienoa päästä käymään toimivan tulivuoren kraaterissa. 

Tulivuoressa vierailun jälkeen kiertelimme kauniissa kylässä, jossa oli kapeita kujia, hyvää jäätelöä ja kauniita yksityiskohtia. 

Olimme Kosin saarella viikon. Parina päivänä menimme paikallisbussilla Thermaan. Kosin rannat olivat aivan täynnä turisteja, eikä ranta ollut edes kaunis. Noin kymmenen kilometrin päässä oleva Therma oli paljon rauhallisempi ja kauniimpi. Pystysuorien kallioiden vieressä sijaitseva kuuma lähde teki paikasta upean. Kuuman lähteen vesi valui mereen, jossa olikin sitten täydellisen lämmintä uimavettä. 

Rannalla oli myös vuorivuohia, jotka olivat turhankin kesyjä tullessaan etsimään herkkuja repuistamme. Ne olivat tietysti oppineet saamaan turisteilta herkkuja. Therman rannalla on myös pieni ravintola, jos omia eväitä ei ole mukana. 

Mikähän olisi seuraava paikka, jossa olisi jotain pientä katsottavaa ja koettavaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!