lauantai 16. marraskuuta 2019

Donna Taponero - monikäyttöistä luonnonkosmetiikkaa
 
 

Tuotteet saatu / Donna Taponero 

Donna Taponero / Suomalaista, monikäyttöistä luonnonkosmetiikkaa

Talvi ja pakkaset ovat alkaneet, ja minun ihoni on jokatalviseen tapaan kuiva. Se kaipaa kosteutta ja kosteuttavia tuotteita. 

Donna Taponeron hunajainen ihovoide sopii koko vartalolle kasvoista kantapäihin. Koostumukseltaan juokseva voide on todellinen tehekosteuttaja! Lisäksi hunajainen ihovoide on todella monikäyttöinen. Kosteusvoiteen lisäksi sitä voi käyttää hyönteisten puremiin, auringon polttamalle iholle, rohtuneisiin huuliin sekä tulehtuneen ihon hoitoon. 

Nimensä mukaisesti hunajaisen ihovoide sisältää hunajaa ja mehiläisvahaa, kolmas ainesosa on kylmäpuristettu luomurypsiöljy. Hunaja pehmittää ihoa ja tuhoaa bakteereja. Voide sopii hyvin erityisen kuivalle iholle. Se myös imeytyy hyvin. 

Valikoimasta löytyy monta muutakin monikäyttöistä tuotetta. 

Toinen monikäyttöinen tuote, jota olen testannut, on Arganöljy. Se sisältää kosteuttavia rasvahappoja, antioksidantteja ja E-vitamiinia. Arganöljyä voi käyttää tehohoitona hiuksille ja päänahalle, kasvokuorintaan sokeriin sekoitettuna, huulirasvana, meikinpoistoon, kyynärpäiden kosteuttajana.. Lista on pitkä. 

Arganöljypullossa on kätevä pipetti, jolla öljyä saa annosteltua muutaman tipan kerrallaan, joten tuote on todella riittoisa. Kauniin pullon kehtaa jättää pöydälle näkyviin, joten tuotetta tulee käytettyä aina tarvittaessa. 

Ja vielä yksi monikäyttöinen (ja tyylikäs )tuote on Arctic secret - voide, joka sekin siis sopii moneen eri tarkoitukseen, kuten ihon kosteuttamiseen tai hiusten hoitoaineeksi. Tämä tuote on koostumukseltaan kiinteämpi, kun taas hunajainen ihovoide on hyvin juokseva. (Ja Arganöljy on tietysti nestemäistä.)

Donna Taponeron tuotteet ovat täydellisiä kuivalle iholle, mutta niiden etu on se, että ne ovat niin monikäyttöisiä, että ne sopivat jokaiselle. Nettikaupassa on toki paljon muitakin tuotteita. Jos merkki ei ole tuttu, kannattaa kurkata ja tutustua! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!