lauantai 19. lokakuuta 2019

Murumuru! Hemmottele itseäsi luonnonkosmetiikalla!





Tuotteet saatu 

Murumuru 


Murumuru on vegaanista luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan Suomessa, Helsingissä. Tuotteet sopivat herkälle iholle. 

Eläinkokeeton ja vegaaninen Murumuru on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva tuotesarja. Pääraaka-aine murumuruvoi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta imeytyy hyvin. 

Suomen luonnosta tuotteisiin on valittu mustaherukkaa, kauraa ja nokkosta. Murumurun valikoimassa on tuotteita iholle ja hiuksille. Minulla on ollut käytössä muutaman viikon kasvovoide, puhdistusvaahto sekä kasvovesi. 

Murumurun ihonpuhdistus- ja hoitotuotteet tuoksuvat miedosti (itse en pidä täysin tuoksuttomista tuotteista, mutta en pidä kovin vahvoistakaan tuoksuista). Tuotteet tuoksuvat hyvälle, eivät keinotekoiselle. 

Kasvovoide sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Jos iho on erityisen kuiva, voiteeseen voi lisätä tipan Murumurun kasvoöljyä. Omalle iholleni, joka on aika kuiva, voide on ollut kuitenkin tarpeeksi kosteuttava. 

Murumurun puhdistusvaahto on ihana, pidän vaahtoavista puhdistustuotteista. Kookosöljypohjainen puhdistusvaahto poistaa meikin ihoa kuivattamatta. Raikas kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, inkivääriuute tekee kasvovedestä miellyttävän raikkaan. 

Murumuru on kevyt, raikas ja kosteuttava ihonhoitosarja. Ihastuin! 

Murumurun tuotteita myyvät esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi , Ruohonjuuri, House of organic ja Biodelly.  

Edellisessä kappaleessa oleva linkki on mainoslinkki. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!