torstai 26. syyskuuta 2019

Syksyn kauneimmat heijastimet + Arvonta + Alekoodi

 yhteistyö


Syksy! Ihania pimeitä iltoja. Syyssateita. Tunnelmallisia hetkiä sohvan nurkassa, mutta myös vaaratilanteita liikenteessä. 

Halvin henkivakuutus on heijastin. Itse haluan, että tällaiset tarpeelliset käyttöesineetkin ovat kauniita. Heijastin voikin olla asuste. Lapset ja nuoretkin käyttävät heijastinta mieluummin, kun se on kiva ja sopii omaan tyyliin. 

Heijastimet on suunniteltu ja valmistettu Helsingissä. Valikoimasta löydät Tuplakuplaa, Unisieppareita, Kiroilevan siilin, koko Muumiperheen sekä monta muuta. 

Mikä näistä heijastimista on suosikkisi? Viime keväältä ajankohtainen Mörkö, trendikäs hapsuheijastin vai Paola Suhosen suunnittelema suloinen peura? Syksyinen kärpässieni, tyylikäs riikinkukko vai hihaan (ranteen kohdalle!) laitettava joustava heijastin?  

Instagramissa myös arvonta, jossa voit voittaa valitsemasi heijastimen! Löydät tilini täältä: Rakastuarkeen

Lisäksi kaikki blogini lukijat saavat alekoodin LifeSaver Helsingin nettikauppaan! Koodilla RAKASTUARKEEN saat 30% alennuksen! Koodi on voimassa vuoden loppuun, eli tässä on myös hyvä isänpäivä- ja joululahjaidea! 


Heijastimetkaan eivät kestä ikuisesti vuodesta toiseen, vaan ne kuluvat ja menettävät heijastavia ominaisuuksia. Välillä heijastimet kannattaa uusia. Heijastimen oikea paikka on oikealla puolella polven korkeudella, ja sen tulee saada heilua vapaasti.  

Postauksen linkit vievät LifeSaver Helsingin heijastinkauppaan. En saa linkkien klikkaamisesta tuloja. 2 kommenttia:

  1. Selasin tänään suosikkilistaani tietokoneella ja "löysin" taas tänne blogiisi :) Oih ja sattuikin silmiin hyvä postaus heijastimista. Kävin jo klikkailemassa pienet muistamiset synttärisankareille. Toisillekkin tiedoksi, että alennuskoodi toimii jo alennettuihinkin tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ja tervetuloa taas! Ja kiva, että heijastimista löytyi mieleisiä!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!