maanantai 16. syyskuuta 2019

Gyadaa Curlygirleille


Tuotteet löydät täältä: Waku-organics

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa 

(tuotteet saatu)
Curly girl - on hiustenhoitotapa, jonka seurauksena luonnonkiharat hiukset kihartuvat kauniimmin. Omat hiukseni eivät ole kovin kiharat, enkä metodin avulla siis kovin kauniita kiharoita saakaan. Curly girl-tuotteet ovat kuitenkin suoremmillekin hiuksille hyväksi, sillä metodissa pyritään saamaan hiuksista hyväkuntoiset. 

Kukapa ei hyvinvoivia hiuksia haluaisi? Curly girl välttää hiusten lämpökäsittelyjä ja hiustuotteissa silikoneja, sulfaatteja ja kuivattavia alkoholeja. 

Gyada cosmetics on sertifioitu, ekologinen, vegaaninen ja eläinkokeeton sarja. Erityisesti kiharille hiuksille suunnitellut tuotteet tuoksuvat miedosti, pesevät hyvin ja kosteuttavat tehokkaasti. Postauksen tuotteet sopivat Curly girl - metodiin. 

Gyada curl modelling on sulfaatiton shampoo. Sulfaatit kuivattavat usein päänahkaa. Biohajoava shampoo tukee kiharan hiuksen rakennetta. Shampoo on mukavan vaahtoavaa ja hyväntuoksuista. 

Samettinen Gyada hoitoaine kiharoille hiuksille sisältää öljyjä, jotka tekevät hiuksista kiiltävät. Hoitoaine ei lähmää, vaan saa hiukset pehmeiksi ja hyvinvoivan tuntuisiksi. Tämäkin tuote on vegaaninen. 

Hiuksiin jätettävä muotoiluvoide tukee kiharoita. Tämä on Gyada-tuoteperheen myydyin tuote. Vegaaninen, silikoniton ja biohajoava muotoiluvoide muotoilee kiharat tekemättä niistä raskaan tai likaisen näköiset. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla! 

Vahvaa pitoa saa hiuksiin jätettävästä geelistä. Ilmavat kiharat ovat kosteutetut ja pörröttömät. 

Vaikka et itsellesi kiharoita haluaisikaan, kannattaa hiusten hoitoon käytettävät tuotteet käydä ajatuksella läpi. Silikoni saa hiukset näyttämään hyväkuntoisilta, vaikkeivat ne sitä oikeasti olisi. Kun hoidat hiuksia curly girl- metodin mukaisilla tuotteilla, hiukset voivat oikeasti hyvin. 
2 kommenttia:

  1. Kaikkia silikoneja ei tarvitse välttää, vesiliukoiset silikonit käy menetelmäänkin. Vaikka kuinka olisin itse halunnut tykätä luonnonkosmetiikan tuotteista, minun hiuksille ne ovat liian tuhteja, ja ne vaan näköjään tykkää sulfaateista vesiliukoisia silikoneja unohtamatta. Kunhan ovat tuoksuttomia. No Nothing-tuotteista on löytynyt parhaat tähän asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tarkennuksesta! Ihan totta, facebookin curly girl - ryhmää seuranneena olen huomannut, että hiukset ovat hyvin erilaisia ja tykkäävät hyvin erilaisista tuotteista!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!