sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Sulkia ja tupsuja korvissa

 

 

korut saatu Zina / muoti- ja korukauppa

Linkkien klikkaaminen ei tuo minulle tuloja

Kauniita, näyttäviä koruja 

Joo, olen varmaan monta kertaa kertonut, että rakastan korvakoruja. Varsinkin, jos ne ovat isoja ja näyttäviä. Zinan valikoimista löytyy todella edullisia koruja, ja valikoima on laaja. On korvakoruja, kaula- ja rannekoruja, sormuksia ja nilkkakoruja. 

Zinalta saa myös magneettiripsiä ja kampauskoruja. Juuri nyt valimoimasta löytyy myös paljon aletuotteita, vaikka korut ovat normaalihinnoiltaankin edullisia, hinnat alkavat ihan muutamasta eurosta. 

En osaa päättää, kummista pidän enemmän: sulka- vai tupsukorviksista. Joissakin kuvissa näkyy muuten minun curly girl- kokeiluja (hiuksenihan ovat olleet aina ihan suorat, mutta iän myötä alkaneet kihartumaan - miksen siis kokeilisi tätäkin juttua). Mutta hiusjutuista enemmän myöhemmin. 

Saat ilmaisen toimituksen, jos tilaat 39 eurolla (sillä rahalla saat valtavan kasan koruja). Seuraa Zinaa myös facebookissa tai instagramissa, niin näet myös uusimmat tarjoukset. 

Tykästyin myös ohuisiin kaulaketjuihin. Osa koruista sopii ihan arkeen, mutta osa koruista sopii juhliinkin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!