torstai 23. toukokuuta 2019

Rintamamiestalon pihalla

  


 

Minun mielikuvissani rintamamiestalojen pihat ovat täynnä vanhoja puita ja perennoja, pihan perällä on ehkä vanha sauna. Oma pihamme ei näitä mielikuvia täytä. Se on ennemminkin selkeä ja pelkistetty. 

Kitkettävää en kaipaa, joten kesäkukat ruukuissaan riittävät minulle mainiosti. Puita sen sijaan rakastan, ja omenapuu onkin saanut kaverikseen luumupuun (en tiedä, tarvitseeko se kaverin tuottaakseen luumuja, pitää ottaa selvää) ja kaksi kirsikkapuuta, sekä jonkin riippapuun, jonka nimeä en nyt muista. 

Rakastan omena- ja kirsikkapuiden kukkia! Ihania, kauniita, upeita! Ne kestävät vain harmillisen vähän aikaa. Siksi olenkin ihastellut niitä joka päivä. 

Nämä kuvat ovat viikon varrelta. Tällä viikolla on pitänyt leikata nurmikkokin ensimmäisen kerran. Ihan on jo kesä. 

En tiedä, mitä kukkapenkeistä kesän aikana tulee. Ensi syksynä aion istuttaa ainakin valkosia ja vaaleanpunaisia tulppaaneja. Pari puutakin haluan vielä, jos ne vain sopivat jonnekin.. 

Patio on saanut paljon kyselyitä instagramin puolella. Se on mielestäni aivan ihana! Patio on ihana paikka syödä ja lukea. (Kuvissa se on tosin täynnä siitepölyä - mutta niin täällä on kaikki paikat muutenkin.)  

Ihana kesä; olisi vain lämmintä, niin että ulkona voisi olla mahdollisimman paljon! Kyllä minä vain olen paljon onnellisempi, kun ympärillä on kauneutta. 


Yllä oleva kuva on otettu minuutti ennen ukkoskuuron alkua. Aika synkkää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!