perjantai 13. maaliskuuta 2020

Luonnonkosmetiikkaa - Laverayhteistyössä Lavera

(linkkien klikkaamisesta ei tule minulle tuloja)

Lavera on luonnonkosmetiikkamerkki, jota on myyty yli kymmenen vuoden ajan Suomessa. Tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Valikoimassa on meikkien lisäksi hiusten- ja vartalonhoitotuotteita, aurinkotuotteita sekä miesten tuotteita. Tuotteita löytyy ihan tavallisista marketeista. 

Itse olen aiemminkin käyttänyt Laveran tuotteita. Erityisesti pidän pohjustustuotteista, meikkivoiteet ja puuterit ovat kyllä hyviä. Aiemmin minulla oli käytössä nestemäinen meikkivoide (aivan suosikkituotteeni), nyt kokeilin voidemaista 2in1 Compact foundation -pohjustusainetta. Siinä on meikkivoide ja puuteri samassa. Peittävyys on hyvä, ja tuote levittyy kasvoille kevyesti. Pienten virheiden korjaamiseen sopii Cover & care stick. 

Aina kun meikkaan, käytän poskipunaa ja kulmakynää. Niillä saan itsestäni itseni näköisen. Laveran So fresh mineral rouge power (sävy Charming rose) on juuri oikean punainen - ei liian pinkki, vaan mukavan pehmeä. Kulmakynä Eyebrown pencil (sävy 01) ei ole liian punainen, vaan nimensä mukaan tummanruskea. 

Luomiväreissä voi valita helmiäishohtoisen tai matan lopputuloksen. Itse ihastuin Golden glory ja Shiny taupe- sävyihin. Huulissa Glossy lips, sävy Rosy sorbet. 

Laveran tuotteet ovat kevyitä, mutta laadukkaita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!