torstai 2. toukokuuta 2019

Annin ruokakirja 2 (+ohje)
 
Anni hautala: Annin ruokakirja 2

Annin toinen ruokakirja lupaa helppoja ohjeita. Hyvä. Muunlaisia en tekisikään. (Minulla ei ole mielenkiintoa, aikaa eikä viitsimistä vaikeisiin, monimutkaisiin ja ihmeellisiä aineksia sisältäviin ohjeisiin.)

Ohjeissa ei ole käytetty liian outoja eikä liian monia valmistusaineita. Kirjasta löytyy keittoja, pastoja, jälkiruokia, drinkkejä ja kastikkeita. Kaikenlaista ruokaa siis. 

Kirja on kivan selkeä, ei liian pitkä ja jokaiseen ohjeeseen liittyy pieni tarina. Kirja on kiva lahjaidea, sillä sen ohjeet ovat oikeasti kokeiltavissa. 

Omalle kokeilulistalleni pääsevät seuraavaksi ranch-patongit, paahdettu porkkanakeitto ja uunifeta (jota kaikki muut ovat jo kokeilleet). Tähän laitan fetapestosandwitchien ohjeen, joka oli oikein hyvä. 

Tapani mukaan en kyennyt ohjetta täysin noudattamaan. Minulla ei ollut tomaatteja, joten korvasin ne aurinkokuivatuilla tomaateilla. Hyvin toimi näinkin.


Fetapesto-sandwitchit

neliöpaahtoleipiä
n. 200g fetaa
n. 190g pestoa
tomaattiviipaleita
rucolaa

Paahda paahtoleivät paahtimessa ja voitele pestolla. Pilko fetasta ohuita siivuja ja laita peston päälle. Asettele siihen tomaattisiivuja ja rucolaa ja kansi päälle. Halkaise leivät ja kiinnitä cocktailtikulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!