maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kaunis koti tekee onnelliseksi
Minulle yksi onnellisuuteen vahvasti vaikuttava asia on koti. Kodin pitää olla viihtyisä, jotta voin hyvin. Ruma koti saa mielialanikin matalaksi. 

Kun etsin uutta kotia, kävin katsomassa monia erilaisia taloja. Yksi oli pelottava. Yksi muistutti liikaa entistä kotia. Yksi oli ihan kiva, mutta siitä puuttui jotain. Muutama oli liian huonossa kunnossa. Muutama ei vain tuntunut kodilta. Yhden piha oli ihana, ja se oli sisältäkin kiva, mutta talo oli ulkoa ruma. 

Voi että oli vaikea löytää koti, joka ei olisi liian kallis, mutta ei olisi liian huonossa kunnossa. Ja joka olisi tarpeeksi kodikas. No, lopulta löytyi tämä, jossa nämä asiat yhdistyivät tarpeeksi. 

Täydellinen ei tämäkään koti ole. Eikä tarvitse ollakaan. Riittää, kun on tarpeeksi kaikkea kodikasta ja kaunista. Kotona pitää kuitenkin viihtyä, vaikkei kaikki ole täydellistä. 

En ole remontoinut tänne vielä mitään. Tähän saakka olen pärjännyt kukkakimppujen voimin. Nyt minun kuitenkin tekisi mieli saada olohuoneen seiniin jotain väriä, ja ovathan nämä vanhat tapetit aivan hirveässä kunnossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!