keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Inari ja Suomussalmi


Tässä postauksessa kirjoitan kahdesta ihan eri asiasta. 

Ensimmäinen sana otsikossa on luonnonkosmetiikan kosteusvoide Inari (tuote saatu INARI Arctic cosmetics), joka on ollut minulla nyt käytössä jonkin aikaa. En voisi olla tyytyväisempi! 

Tämä Midsummer Magic Moisture Boost ravitsee ja kosteuttaa. Luomumanteliöljy pehmentää ihoa ja kevyt voide ei sisällä synteettisiä ainesosia. Hyaluriinihappo täyttää juonteita, joten iho näyttää nuoremmalta. Tuote sopii erinomaisesti normaalille iholleni, joka saattaa kuitenkin olla pintakuiva. 

Kaikki Inarin tuotteet ovat vegaanisia. Inari on halunnut luoda korkealaatuisen ja tehokkaan ihonhoitosarjan, ja on siinä onnistunut. 

Voide on todella ravitseva, mutta kuitenkin kevyt. Tuotteiden raaka-aineina on käytetty esimerkiksi ruusujuurta, puolukkaa, lakkaa ja muita pohjoisen kasveja. 


Ja sitten toiseen otsikon paikkaan, Suomussalmeen. (Olen sieltä kotoisin.) Sieltä muutettuanikin asuin niin kaukana kaikesta, ettei minnekään tullut lähdettyä. Syksyllä muutimme tänne etelämmäs, mutta eipä ole tullut oikein lähdettyä nytkään, vaikka enää ei niin pitkä matka joka paikkaan enää ole. No ei talvella niin kivaa uusissa paikoissa olekaan kaydä, on lunta ja kylmää ja muutenkin hankalaa. 

Mutta nyt kun alkaa olla jo ainakin ihan vähän kevät, tekee taas ihan eri tavalla mieli mennä jonnekin. Ja sitä varten tulostin listan Suomen paikkakunnista. Nyt rupean keräilemään paikkoja tähän listaan, ja toivon, että vuoden lopussa listalta on raksittu monta paikkaa.

Aloitin helposta, Suomussalmesta. Olen sieltä kotoisin, ja siellä tuli taas nyt siis käytyä. Tämä ei siis ollut uusi paikka, mutta sain yhden rastin jo laitettua. Käy kurkkaamassa lisää seuraavasta linkistä: Suomussalmella on muuten tosi hyvä ja edullinen kylpylä, jos ajatte ohi, 
kannattaa pysähtyä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!