torstai 14. maaliskuuta 2019

Elämä vie ja sinä vikisetSarah Knight: Elämä vie ja sinä vikiset (Pitäisikö asialle tehdä jotain)

Sama kirjailija on kirjoittanut kirjan Viis veisaamisen elämänmullistava taika. (Klikkaa linkistä lukemaan siitä lisää.) 

Siis, ryhdistäydy. Mieti, mikä on ongelma, ja muuta se tavoitteeksi. Paloittele tavoite pienempiin osiin. Aloita hankkimalla kalenteri, ja kirjoita to do - listoja. Lue itse tarkemmin!Tarja Leinonen: Koti koivun alla

Lue tämä! Seija on vielä alaikäinen, mutta odottaa lasta. Kainuun maaseudulla lestadiolaisperheen uskosta luopuneen tyttären elämä voi olla ahdasta. Eikä lapsen isää tunnu jälkikasvu kiinnostavan. Seijan isää taas ei kiinnosta edes oma tytär. 

Isossa perheessä leivotaan paljon pullaa ja sämpylöitä, asuntoautossa voi kuunnella musiikkia hiljaisella. Tarina on lämmin ja rakkautta löytyy, vaikka aihe kovin kipeä onkin. 

Mielenkiintoista on myös se, että kirjailija itse on tullut raskaaksi 17-vuotiaana, ja hänellä on taustalla uskosta eroaminen, kuten Seijallakin. 

+ 1 kirja nuorilleSatu Kivinen: Pese hampaat ennen kuin pussaat

Chic-lit- kirja nuorille. Sofia, 14v, aloittaa päiväkirjan. Sinne hän kirjoittaa siitä, millaista on olla kahdeksasluokkalainen. Miltä tuntuu, kun ihastus ei seuraakaan instagramissa takaisin tai miltä tuntuu, kun äiti on nolo ja tunkee koulubileisiin. Ei liian epäuskottava, mutta toisaalta, mistäs minä tiedän millaista nykyajan kasiluokkalaisten tyttöjen elämä on. 

Muista myös: 

Helmikuun kirjavinkit

Aloitan huomenna - Juoksukirja nautiskelijoille

Asioita jotka tekevät kodin

Muita ihania

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!