lauantai 9. helmikuuta 2019

Tyylikäs piilo alkusammutusvälineille - Frame


tuote saatu Finishfire

En saa linkkien klikkaamisesta tuloja. 
Koti on jokaiselle se ihan tärkein paikka. Ja jos kodille tapahtuu jotain, ihmisen perusturvallisuus järkkyy. 

Turvallisuutta on helppo lisätä. Palovaroittimet varmaan kaikilta löytyykin, mutta myös alkusammutusvälineet olisi hyvä löytyä jokaisesta kodista. Ja tosi kiva, että näidenkin ulkonäköön on alettu kiinnittämään huomiota, sillä jos sammuttimet ovat jossain kaapin perällä piilossa (koska ne ovat rumia), niitä ei kyllä hätätilanteessa löydä. 

Erilaisiin paloihin tarvitaan erilaista sammutinta. Pieneen rasvapaloon sammutuspeite on paras. FireStopper sammutusspray sopii sähköpaloihin. 

Frame alkusammutuskaappi kätkee sisälleen sammutuspeiton ja sammutussprayn. Framen kuvaa on mahdollista vaihtaa mieleisekseen, ja itse kaappia on saatavilla mustana ja valkoisena. Finishfiren sivuilta löytyy valmiita kuvia tulostettavaksi. 

Sammutuspeitteen voi vetäistä kaapista suoraan alakautta, tai kantta nostamalla. Sprayllä pienen palon alkusammutus sujuu helposti. Spray pääsee pieniinkin paikkoihin, kuten kaapin takana olevaan pistorasiaan. 

Finishfire on kotimainen yritys, jonka tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Katso video Framesta täältä: Frame youtubessa

Finishfiren muotoilu on kansainvälisestikin tunnustettua, se on nimittäin voittanut jo neljä muotoilupalkintoa. 


2 kommenttia:

  1. Itsekin olisi varmaankin hyvä lisätä kotiin erilaisia alkusammutusvälineitä. Paloilmoittimet ja peite löytyy, mutta siinä se. Tuo kaappi on kyllä kiva ja tyylikäs. Eikä ainakaan tosipaikan tullen tule tilannetta, että missäs ne välineet oikein on. Pitäisi varmaan tehdä omille laitteille ja välineille varmennustarkastus ja päivittää tarvittavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, tämä kommentti jäi josain syystä aivan huomaamatta! On tosiaan tärkeää, että kaikki tällaiset löytyy nopeasti, ja plussaa sekin, jos ne ovat vielä kauniita!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!