maanantai 25. helmikuuta 2019

Luonnonkosmetiikkaa (myös miehille)

tuotteet saatu / Bottega Verde


Kuinka onkin jo keväistä! Aurinko paistaa ja ulkona on tosi lämmintä. Myös nämä Bottega Verden tuotteet ovat ihanan keväisiä. Olen käyttänyt pari viikkoa pelkästään raikasta Nektariini-persikka-hajuvettä, joka on hedelmäinen mutta samalla kevyt tuoksu. 

Hellävarainen mutta tehokas Argan de Marocco puhdistusgeeli sopii ihonpuhdistukseen. Puhdistusgeeli myös kosteuttaa ihoa. Juuri nyt yli 25 euron tilauksiin tulee kaupan päälle saman sarjan puhdistusvaahto. Tuote on vegaaninen. 

Myös Bellezza-sarjan kuorintanaamio sisältää persikkaa. Persikka-aprikoosi- sarja sopii normaalille iholle. Vegaaninen kuorintavoide sisältää aprikoosinkivestä jauhettuja rakeita. Samettinen kuorintavoide toimii myös kasvonaamiona. 

Valikoimasta löytyy myös miesten tuotteita. Parran- ja ihonhoitoon sopii Toscanan parturin partaöljy. Tämäkin tuote on vegaaninen. Partaöljy kosteuttaa ja suojaa. Se sisältää oliivi-, manteli- ja auringonkukkaöljyä ja on todella kivan tuoksuinen. 

Saman sarjan partasaippua pehmentää partaa, jotta se on helpompi muotoilla tai ajaa. Partaahan pitää huoltaa, jos haluaa sen näyttävän ja tuntuvan hyvältä. 

Bottega Verden luonnonkosmetiikkaa löydät paitsi nettikaupasta, myös apteekeista ja Citymarketeista. Itse ainakin pidän siitä, että tuotteita voi ostaa samalla kun käy ruokakaupassa. Jos päädyt tilaamaan nettikaupasta, saat tilauksen mukana testereitä, joista saatat löytää uuden suosikkituotteesi! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!