maanantai 11. helmikuuta 2019

Kodin kauniit paloturvatuotteet


Tuotteet saatu Jalo Helsinki 


Tänään 112-päivänä muistutan kiertämään kodin läpi ja tarkistamaan, löytyyhän sieltä palovaroittimet ja alkusammutusvälineet. Mukavaa, kun tällaisentenkin esineiden ulkonäköön on kiinnitetty huomiota.

Asunnon jokaisessa kerroksessa pitää olla palovaroitin. Samoin jokaista alkavaa 60 neliömetriä kohden pitää olla palovaroitin. Palovaroitin on parasta sijoittaa puolen metrin päähän seinästä. Makuuhuone on hyvä paikka palovaroittimelle. Palovaroitin pitäisi testata kuukausittain, tai ainakin tänään, jos ei ole pitkiin aikoihin muistanut. 

Jalo Helsingin valikoimista löytyy niin hauska Lento- palovaroitin kuin huomaamaton Kupu. Näissä molemmissa on 10 vuoden paristo. Jo säästettyjen paristojen hinnalla saa hankittua ulkomuodoltaan kauniimman varoittimen. 

Lento sopi täydellisesti yläkerran aulaan. (Olen kuullut että televisiot syttyvät herkästi, joten minulla on aina ollut palovaroitin telkkarin läheisyydessä.) Kupu odottelee vielä sijoituspaikkaansa.

Molemmat palovaroittimet saa kiinni tarralla tai ruuveilla. Kumpaankin on useita värivaihtoehtoja. Kurkkaa vaihtoehdot täältä: Lento ja Kupu

Kodin alkusammutusvälineinä olisi hyvä olla sammutuspeite ja ensisammutin. Kun sammutuspeitteen kuosi on kiva, sitä pitää mielellään esillä. Sammutuspeite sopii hyvin rasvapalon tukahduttamiseen, joten sellainen kannattaa hankkia keittiöön. 

Phoenix ensisammutin on helppokäyttöinen ja hauskan näköinen. Sitä saa valkoisena ja mustana. Oiva Toikan lintudesign - sammutin on ympäristöystävällinen, sammutusneste on biohajoavaa. Sammutin sopii rasvapaloihin sekä pieniin sähköpaloihin (sammutus vähintään metrin päästä). 

Turvallista asumista! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!