maanantai 28. tammikuuta 2019

Uudenkuukaudenlupaus

Enemmän pitäisi kiinnittää taas huomiota kaikkeen siihen, mikä on hyvin. Mikä toimii, mistä voi olla iloinen ja onnellinen. 

Aina on jotain harmia ja jotain, mikä ei mene niinkuin haluaisi, mutta jos ne jutut ei ole kovin kauheita, niin odotellaan että ne asiat menee ohi. Onhan nuo menneet ennenkin. Pakkanen loppuu joskus, ja sitten taas kesällä on viimeistään lämmin. 

Nyt teen helmikuulle sellaisen lupauksen, että teen tarkoituksella asioita, joista tulee hyvä mieli. Tällainen uudenkuukaudenlupaus on paljon parempi idea, kuin uudenvuodenlupaus. Kuukausi on tarpeeksi lyhyt aika, niin että sen jaksaa. (Minä en ainakaan jaksa tehdä koko vuoden kestäviä lupauksia.)

Elikkä, nyt vain miettimään, mikä kaikki ilahduttaa tai tekee onnelliseksi. Mitä se voisi olla? Mikä pieni juttu ilahduttaa juuri sinua? 


ps. Lisää samasta aiheesta: 5 ohjetta onnellisuuteen

Nämä kuvat on ihanasta kahvilasta Villa Marenki, jossa kävin työkaverin kanssa. Tässä yhdistyi monta asiaa, jotka ilahduttivat: hyvä seura, kaunis miljöö ja hyvä syötävä. Tänne menen uudestaankin, tästä tuli uusi suosikkikahvilani! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!