torstai 1. marraskuuta 2018

Puiset, kotimaiset joulukoristeet (ja kuisti)Orava- ja käpykortti sekä kettukoristeet Papurino


Marraskuu alkoi. Kaksi kuukautta ihanaa joulunodotusta ja joulua edessä! Näin joulun alla vinkkaan monta hyvää lahjaideaa, ja aloitan suomalaisesta käsityöstä. 

Tuotteet saatu / PapurinoAloitan kodin koristelun puisilla eläinkoristeilla, jotka käyvät talvikoristeistakin. Nämä saavat siis jäädä kuistille joulun jälkeenkin. 

Kuistin seinällä on oksa, johon laitoin oravia, käpyjä ja kettuja roikkumaan. Nämä eläimet on valmistanut PapurinoPapurinon tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

Papurinon joulutuotevalikoimassa on eläinten lisäksi erilaisia tähtiä ja kuusia sekä taloja; kaikki tosi suloisia! 

Minä olen muuten aina halunnut kuistin. Mummulassani oli kuisti, ja se oli minusta lapsena aivan ihana (vaikka se oli täynnä tavaraa eikä yhtään viihtyisä, mutta kuvittelin, miten viihtyisä se voisi olla.)Papurinon tuotteet sopivat monenlaiseen sisustusmakuun, sillä ne ovat väritykseltään rauhallisia ja muotoilultaan selkeitä. Niitä voi helposti yhdistää niin moderniin, skandinaaviseen kuin romanttisempaankin sisustukseen. 

Myös joulukortteja löytyy modernin mustavalkoisina kuin rauhallisina värikuvinakin. 

Papurinon nettikaupasta löytyy runsas valikoima sisustustuotteita, ja muita lahjaideoita.  

2 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita. Koristelen kotia melko maltillisesti ja oikeastaan vasta pikkujouluna. Kaikki käsintehty ja puukoristeet ovat suosikkeja. Etsin myös luonnosta koristelumatetiaalia. Ihanaa joulun odotusta.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!