sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Kynttiläkausi

  kynttilät saatu / Original by Elma 

Marraskuu on ollut niin ihana! On ollut pimeitä, sateisia päiviä (kyllä, rakastan!) sekä muutama kaunis pakkasaamu. 

Kiitos naapurit, kun olette ilahdutatte minua pimeinä aamuina jouluvaloilla. Pienetkin valot valaisevat mielen kumman tehokkaasti. 

Olen ollut koko viikonlopun aivan väsynyt ja poikki (ehkä flunssa tulossa? toivottavasti ei!), ja itseäni piristääkseni laitoin kynttilöitä palamaan. Koska kynttilöitä ei kannata jättää valvomatta palamaan, on tänä syksynä tullut poltettua niitä aiempaa vähemmän (koska tässä uudessa talossa asumme kolmessa kerroksessa, enkä todellakaan kuljettele kynttilöitä mukanani). 

Kotimaiset Original by Elma soijavahakynttilät on tehty käsityönä. Ne on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja ilman turhia lisäaineita. Luonnonvahakynttilät palavat puhtaammin ja pidempään kuin parafiinikynttilät. 

Tuoksukynttilöiden tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, mutta valikoimassa on tuoksuttomiakin kynttilöitä. Minun suosikkini näistä on Puhti (joka sopi nimensäkin puolesta tähän puhdittomaan viikonloppuun). 

Puhti tuoksuu piristäville appelsiinille, bergamotille sekä eukalyptukselle. Uni-tuoksukynttilän rauhoittava tuoksu tulee laventelista ja setripuusta ja Harmoniassa tuoksuvat ruusu, pelargonia ja laventeli. 

Sovitaanko, että ensi viikko on energisempi ja toimeliaampi (ellei se flunssa nyt pilaa ensi viikon olotilaa). Hommalistalla olisi vaikka mitä. Olen kuitenkin jättänyt kalenteriin tilaa myös kirjoille, teelle sille, että ennätän nauttia kynttilöistä (ilman, että niitä tarvitsee jatkuvasti olla sammuttelemassa). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!