tiistai 11. syyskuuta 2018

Syyskuun kirjavinkitTuija Lehtinen: Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta 

Kevyttä luettavaa. Nuoren naisen työ- ja treffijuttuja. Kiva, helppolukuinen kirja, sellainen mitä hömpäksi kutsutaan. (Mikähän tälle olisi sellainen nimi, joka ei kuulostaisi halventavalta? Näitä kirjoja on oikein mukava lukea välillä. Ei aina jaksa ajatella tai ottaa kantaa.)Nadia Murad: Viimeinen tyttö

Ajankohtainen ja tärkeä kirja. Nadia kaapataan Isisin seksiorjaksi, ja paettuaan hän pääsee kertomaan tarinansa maailmalle. Väkivallalla ei ole turhaan mässäilty, julmuudet tulevat hyvin selviksi ilman yksityiskohtia. Harmi vain, että kirjan alku oli tylsä, mutta kunhan alun yli pääsee, kirja on mielenkiintoinen. Lori Nelson Spielman: Kymmenen unelmaani

Brettin äiti kuolee, eikä anna tyttärelleen valtavaa perintöä ennenkuin tämä on toteuttanut kymmenen unelmaansa, jotka on laatinut nuorena. 

Kirja on helppoa luettavaa, sellainen hyvänmielen kirja. Toki rupesin miettimään, mistä itse haaveilin 14-vuotiaana, ja olenko toteuttanut omia unelmiani. (Ja jos en, niin pitäisikö?)


Lori Nelson Spielman: Kivi sydämeltä

Tämä ei ollut aivan uyhtä hyvä kuin Kymmenen unelmaani, mutta suosittelen kyllä tätäkin. Kevyttä luettavaa, mutta kuten hyvässä kirjassa, ajattelemisen aihetta kirjasta löytyy silti. Yksi kirjan teema on anteeksiantaminen. 

Kirja kertoo Hannahista, joka juontaa suosittua televisio-ohjelmaa. Tarinaan liittyy miesystävä, joka ei halua sitoutua sekä entinen koulukiusaaja, joka haluaa pyytää anteeksi katumuskivillä. Katumuskivistä muodostuu oikea hitti, ja Hannah miettii, voiko antaa anteeksi, vaikka hyvän ohjelmaidean takia. Anne B. Ragde: Perintötila

Berliininpoppelit- sarjan jatkoa, ja tarina jatkuu yhtä hauskana kuin aiemmin. Sarja kannattaa tietysti lukea järjestyksessä, siksipä suosittelenkin kurkkaamaan tänne: Elokuun kirjavinkit, mikäli tämä ei ole sinulle tuttu. 


 Krista Kasvi & Tom Ros: Miesseuralainen - ei niin harmaita tositarinoita

Oman puolison koskettamisen ei pitäisi olla vaikeaa. Ei ole ok, ettei parisuhteessa ole seksiä, jos edes toinen parista sitä haluaa. 

Miesseuralainen kertoo seksityöläisenä toimineen Tomin kokemuksista, mutta ei ole pelkkää aktien kuvaamista- Kertojalla on oikeasti hyviä ajatuksia. Seksi on tärkeä asia, ja siitä pitäisi pystyä puhumaan avoimesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!