torstai 2. elokuuta 2018

Mossan luonnonkosmetiikkaa


Kyllä minä niin mieleni ilostutin! Kauniita maisemia ja pieniä, ihania yksityiskohtia. Voinko tarpeeksi korostaa, että pienet asiat tekevät onnelliseksi? 

Siis sellaiset, että lenkkipolku kulkee kauniin metsän läpi, ja ihanaa joenvartta pitkin. Sellaiset, että sängyssä on puhtaat, valkoiset lakanat. Sellaiset, että hotelliaamiaisella on lettuja ja hilloja. Sellaiset, että aamulla kasvoille voi laittaa ihanan tuoksuista, ihon pehmeäksi jättävää kasvovoidetta. Toki myös ne isommat asiat tekevät onnelliseksi. Mutta kun näitä isoja asioita on elämässä lopulta aika harvoin, niin kyllä pienistä jutuista kannattaa opetella nauttimaan. 

Kun osaa ottaa ilon irti vähästäkin, jokainen päivä voi olla ihana. Minulle ainakin erilaiset yksityiskohdat tuovat ihan hirmuisen paljon iloa. 

Yksi asia, joka liittyy jokaiseen aamuun, ja ilostuttaa minua juuri nyt, on Mossa kosmetiikka. Nämä ja muut Mossan tuotteet löytyvät Ruohonjuuresta, linkeistä pääset nettikauppaan, ja suoraan tuotteisiin. 

(En saa linkkien klikkaamisesta tuloja, mutta tuotteet olen saanut.)


Mossa tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa (ecocert-sertifioitu). 

Virkistävä misellivesi puhdistaa meikin tehokkaasti iholta. Ravitseva päivävoide sisältää lakkaa ja C-vitamiinia. Päivävoide kosteuttaa ihon tekokkaasti olematta rasvainen. Mattapintainen, kevyt BB-voide tasoittuu ihon sävyyn jättäen kasvot luonnollisen näköisiksi. Kuivalle iholle kannattaa käyttää ensin päivävoidetta ja Bb-voidetta sen päälle, rasvaisemmalle iholle riittää pelkkä BB-voide. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!