tiistai 3. heinäkuuta 2018

Legojen säilytys ja siivous - ihan helppoa!
Legot on monen lapsen suosikkilelu, eikä suotta. Näin myös meillä - jokainen poikanen on rakentanut legoista vaikka mitä. Ja sitten näitä palikoita on kerätty lattioilta, ettei ne yöllä jäisi kenenkään jalan alle.. 

Aiemmin meillä oli käytössä tavallinen viltti, jonka päälle legolaatikko kaadettiin. Viltin ongelma on kuitenkin se, ettei siinä ole reunoja. Osa legoista päätyi aina lattialle. Ja sitten niitä on tylsää kerätä. 

Play&Go - leikkialusta on kätevämpi kuin viltti. Leikkimaton päälle on helppo kasata leikki - onpa se sitten legorakennelma tai jotain muuta. Leikin jälkeen pussi vain kiinni. Lelut voi säilyttää pussissa, jonka voi laittaa vaikka naulakkoon roikkumaan. 

Leikkialusta on paksua puuvillaa, joten se on kestävä. Ja toki se on myös pestävä. Play&Go - leikkimattoja löydät Sebwil - nettikaupasta


Sebwil on pieni Sipoolainen kauppa, josta saa näitä käteviä legoalustoja (muitakin kuoseja löytyy) kuin myös muutakin lapsille. (Ja lasten juhliin sekä leivontaan liittyviä juttuja.) 

Sebwilin nettikaupassa on myös hyvä valikoima Paln toysin puisia leluja. Omien lasten suosikkeja olivat leikattavat vihannekset, kun he olivat pienempiä. Isommille lapsille sopivat nämä puiset matkapelit, joissa riittää pohdittavaa. 

 Postaus tehty yhteistyössä Sebwilin kanssa. En saa linkkien klikkaamisesta tuloja. 

2 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!