tiistai 5. kesäkuuta 2018

Luonnonkosmetiikkaa hiuksille (Logona)


Olen vaihtanut melkein kaiken kosmetiikkani luonnonkosmetiikaksi, joten nyt oli aika kokeilla luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita. 

Aiemmin minulla on ollut käytössä tavallisia marketeista löytyviäshampoita ja hoitoaineita, jotka sisältävät silikonia. Tällaisten tuotteiden käytön jälkeen silikonittomat tuotteet tuntuvat kovin erilaisilta. 

Olinkin aluksi hyvin epäilevä, koska hiukset tuntuivat pestessä niin erilaisilta. Kuitenkin hiusten kuivuttua ne tuntuivat taas ihan samanlaisilta kuin aikaisemmin. 

Ja mikä parasta, jonkun aikaa käytettyäni näitä tuotteita, huomasin hiuksissa yhden todella kivan eron aikaisempaan verrattuna: hiuksia ei irtoa enää yhtä paljoa! 

Ja tämä on ihan totta. Miehenikin (joka siivoaa suihkusta likakaivon), huomasi tämän asian. Hiuksia ei irtoa niin paljoa kuin aiemmin pestessä ja kuivatessa. Ainoa muutos, josta tämä voi johtua, on shampoon ja hoitoaineen vaihtuminen. 


Logonan shampoissa ja hoitoaineissa ei ole keinotekoisia säilöntä-, haju tai väriaineita eikä silikonia. Tuotteet on sertifioitu. Shampoita on useita erilaisia, joten kaikille hiuslaaduille löytyy sopiva. 

Logonan sarjasta löytyy poishuuhdeltava ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Hiuksiin jätettävää hoitoainetta olen nyt käyttänyt kerran, pari viikossa. Koska hiukseni ovat latvoista kuivat, käytän poishuuhdeltavaa hoitoainetta jokaisen pesun yhteydessä. 

Hiuksille löytyy myös föönineste ja hiuslakka. 


Tuotteet saatu / Ruohonjuuri2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa laadukkailta tuotteilta! Onko fööninesteestä ja hiuslakasta tulossa erikseen postausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, jostain syystä en ole saanut ilmoitusta tästä kommentista ja tämä on mennyt ihan ohi! Näistä tuotteista ei ole nyt tulossa postausta, mutta pitänee katsoa josko se mahdollistuisi!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!