maanantai 19. maaliskuuta 2018

Maaliskuun kirjoja (rakkaustarinoita)

Hilary Boyd: Tule tapaamaan minua rannalle

Tämä on sellainen perus rakkaustarinakirja. Leskeksi jäävä päähenkilö on jo keski-ikäinen, mutta rakkaus on samanlaista iästä riippumatta. Rakkauden kohde on naimisissa oleva kirkkoherra, joten toki matkassa on mutkia. 


Jojo Moyes: Parillisia ja parittomia 

Köyhän yksinhuoltajan ja uransa sössineen menestyjän tiet kohtaavat. Tässäkin kirjassa on rakkaustarina, joka ei suju ongelmitta. Hauskasti kirjoitettu kertomus erikoisilla henkilöillä varustettuna. 

Jaana Taponen: Taikamatto 

Kirjakustantamomaailmaan sijoittuva rakkaustarina. Parasta kirjassa onkin se, että siinä pienen kuvauksen kirjojen kirjoittamisesta ja kustannustoiminnasta, muuten kirja on niin perus kuin olla voi. 


Enni Mustonen: Paimentyttö, Lapsenpiika

Syrjästäkatsojan tarinoita on ihana historiallinen romaanisarja. Olen lukenut tämän aikaisemminkin, mutta tämä on niin hyvä, että luen uudestaan. Näissä kahdessa ensimmäisessä osassa päähenkilö Ida toimii piikana ensin Topeliuksen ja sitten Sibeliuksen luona. 

Kirjasarja tarjoaa kurkistuksen näiden historiallisten ihmisten elämään, ajankuvaan ja sellaiseen yhteiskuntaan, mikä reilut sata vuotta sitten oli. Rakastan tällaisia kirjoja. 


Luin myös lastenkasvatuksesta. Lue ranskalaisten ja islantilaisten vinkit seuraavasta postauksesta: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!