tiistai 13. maaliskuuta 2018

Lapsiperheen lomakohde - Hotel SveitsiHotel Sveitsi on erityisesti lapsiperheille loistava lomakohde. Viime syksynä remontoitu hotelli on todella kaunis ja siisti.

Luontoteemainen hotelli on sisustettu modernisti ja pohjoismaisesti. Hotel Sveitsi sopii myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Paikan sijainti on loistava lapsiperheiden lomailun lisäksi yritysten virkistyspäiviin. Erilaisia kokoustiloja on useita. Hotellipakettiin kuuluu sisäänpääsy uimalaan ja kuntosalille, mutta lisäksi alueella on paljon muitakin aktiviteetteja, kuten SuperPark, elokuvateatteri BioRex, seikkailurata ja pakohuone. Lähettyvillä on mahdollisuus myös esimerkiksi lasketteluun, ratsastukseen ja hotellin vieressä hiihtoon ja ulkoiluun. Hotel Sveitsi on todella monipuolinen kohde! 
Aamupala oli juuri sellainen, kuin haluan: tuoreita, valmiiksi paloiteltuja hedelmiä, rapeaa pekonia, tuoretta leipää ja jälkiruuaksi juustovalikoima. Ja ehkä nämä kuvat puhuvat puolestaan, millaista ruokaa hotellin ravintoloista sai. (Löysin muuten täältä sellaisen viinin, josta pidin, ja minä en ole tähän saakka pitänyt vielä yhdestäkään viinistä.)


Yhteistyössä Hotel Sveitsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!