torstai 22. maaliskuuta 2018

Iloista pääsiäistä! Ihana pääsiäiskirja!Jatta Heinlahti, Kristiina Hemminki ja Anneli Myller ovat koonneet upean paketin pääsiäisestä. Iloista pääsiäistä (kustantaja Tammi) on kirja täynnä ideoita ja kauniita kuvia. 

Kirjassa on sopivasti tietoa esimerkiksi pääsiäisen historiasta ja siitä, miksi esimerkiksi kananmunat liittyvät tähän juhlaan. 

Kirja on täynnä ruoka- ja leivontaohjeita sekä diy-ideoita. Kauniit kuvat tekevät kirjasta täydellisen paketin pääsiäisen ystävälle. 
 


Iloista pääsiäistä - kirjassa on hyviä ohjeita koko kevääksi. Itse taidan kokeilla munien värjäämistä sipuleilla (mustikoilla olenkin värjännyt - ja se onnistui hyvin) sekä punajuurella. 

Pääsiäisenä voisi syödä aamupalana täytettyjä munia tai värjätä munat punaisiksi. Kirjassa on myös parsarisoton ohje, joka sopii takuulla parsan ystäville. 

Aion tehdä myös porkkanakakkua kirjan ohjeella, samoin pestotäytteisiä tuulihattuja. (Niiden on pakko olla loistavia!) Kirjan loppuosan resepteistä saa koottua upean pääsiäismenun, vai miltä kuulostaa kevätsalaatti, paahdetut perunat ja lampaanviulu? 


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!