sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Ympäristöystävällistä siivousta - Ecover -Kodin siivousaineita on olemassa ihan valtavat määrät. Kaikki purkit eivät todellakaan ole tarpeellisia, sillä perussiivoukseen riittää perusaineet. 

Perussiivoukseen riittää, kun kotoa löytyy yleispuhdistusaine ja käsitiskiaine. Siivousaineita tulee helposti lorautettua liikaa, mutta oikeasti pieni annos riittää. Desinfioivat aineet ovat turhia, ei kodeissa mitään superbakteereja ole. (Ehkä tulee, jos desinfiointiaineita käyttää, bakteerit ovat sopeutuvaisia..) Turhia myrkkyjä kannattaa välttää, joten ympäristöystävälliset siivousaineet ovat paras vaihtoehto siivoukseen. Lopputulos näillä Ecoverin tuotteilla on aivan yhtä hyvä, kuin millä tahansa muulla siivousaineella. 

Minun suosikkini siivousainetuoksuna on sitruuna, joten Ecoverin sitruunantuoksuinen yleispuhdistusaine on suosikkini. Yleispuhdistuaine sopii kaikille koville, pyyhittäville pinnoille. 

Granaattiomenan ja limen tuoksuinen astianpesuaine on täysin biohajoava. Se sopii astioidenpesun lisäksi myös keittiön siivoukseen, sillä se poistaa rasvaa tehokkaasti. 


Tuotteet saatu / Biolindo 

Biolindon nettikaupassa on paljon ekologisia siivousaineita eri merkeiltä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!