torstai 28. joulukuuta 2017

Viimeiset joulujutut - nyt voi alkaa suunnitella seuraavaa vuotta

Ensin joulua häärätään kuukausitolkulla, ja sitten se on parissa päivässä ohi. Mutta ei haittaa, sillä juuri se valmistelu tekee joulusta joulun. Ja nyt saa ruveta miettimään ensi joulua. No ainakin ensi vuotta! 

Mulle ei sopisi ollenkaan, että menisin viettämään valmista joulua jonnekin. Minä haluan itse laittaa ruuat, koristeet ja muut. Lahjojakaan en jaksa kuljetella paikasta toiseen. (Kokeiltu on.)

Jouluaatto oli kyllä ihana. Minä haluan saunoa heti aamusta, syödä sen jälkeen hyvin ja pukkikin saa tulla ajoissa. On kiva, kun lapset saavat aukoa pakettinsa rauhassa ja ehtivät leikkiä uusilla leluillaan. (No tänä vuonnä näitä leluja tuli ihan todella vähän, koska kukaan ei enää oikein toivonut leluja.)

Itselleni poikkeuksellisesti nukuin jopa päiväunet aattona. (Nukun päiväunet ehkä kerran vuodessa.) Olin tosi väsynyt ennen joulua, ja nyt halusin ennenkaikkea levätä. 

En leiponut edes joulukakkua tänä vuonna. Taitaa olla ensimmäinen joulu, että jälkiruuaksi oli vain suklaata. Ja juustoja. Mutta kyllä yksi ihana camembert kelpaa jälkiruokakakuksi, vai mitä? 

Joulupäivänä kävimme lasten mummuloissa, ja nyt olen taas levähtänyt pari päivää. Juuri, kun rupesi tuntumaan, että kyllä tässä taas jotain jaksaa, alkoi flunssa uhittelemaan. 

Joulun jälkeen onkin ihana ruveta suunnittelemaan seuraavaa vuotta. Olen aina pitänyt uusista aluista. Tykkään siitä, kun on joku projekti menossa. Nyt ei olekaan moneen vuoteen tapahtunut mitään. Mitähän sitä keksisi.. 

Toivottavasti myös sinulla oli ihana joulu! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!