maanantai 18. joulukuuta 2017

Koko koti järjestykseen - kylpyhuone ja sauna (+vegaaniset pesuaineet Ecco Verdeltä)
Helpoin järjestettävä paikka on sauna. Siellä kun ei säilytetä mitään. (No löylykauha ja kiulu sieltä löytyvät, mutta ei muuta). 

Kylpyhuoneessakaan ei ole paljoa. Wc-istuimen ja seinän välillä on wc-ankka ja pönttöharja sekä lattian kuivauslasta. 

Shampoot ja saippuat ovat pyörällisessä korissa. Mietin pitkään, millaisen systeemin laitan niille, jotta koko perhe pystyy ottamaan shampoota, ilman että jonkun pitää nostella niitä alemmas. Mikään seinään kiinnitettävä hylly ei siis ollut sopiva. 

Mielestäni korihylly on kätevä, helppo pitää puhtaana ja tarpeeksi kivan näköinenkin. 

Otan uuden shampoon ja saippuan käyttöön vasta, kun entinen on loppunut. Näin ollen kylpyhuoneessa ei oikeastaan mitään järjestettävää ollutkaan. Minulla on juuri nyt käytössä Hans on veggies - sarjan shampoo, suihkugeeli sekä vartalomousse. Se on uusi merkki Ecco Verden nettikaupassa, jossa myydään eri valmistajien luomu - ja luonnonkosmetiikkaa. 

Näissä Hands on veggies-tuotteissa ei ole esimerkiksi mikromuovia, silikoneja tai keinotekoisia hajusteita. Ainesosat ovat vegaanisia ja pakkauksetkin on tehty biomuovista. 

Chili & litsea-shampoossa on ihanan pirteä tuoksu, ja shampoo tuuheuttaa kivasti hiuksiani (jotka ovat luonnostaan hienot ja lasiset). Porkkanaa ja kookosta sisältävä suihkugeeli on myös kivan virkistävä. Tämäkin tuote on vegaaninen. 

Kuivalle iholleni sopii myös hyvin elvyttävä vartalomousse. Itsestäänselvää on se, ettei tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteiden pakkaukset ovat kivan näköisiäkin, se on aina plussaa! Tuotteet saatu / Ecco Verde


En saa linkkien klikkaamisesta tuloja. Pääset niistä Ecco Verden nettikauppaan. 


Koska järjestelyssä pääsee helpolla, voikin kylpyhuoneen ja saunan siivota järjestelyn lisäksi. 

Lauteet pitäisi pestä pari kertaa vuodessa kunnolla. Pesuun sopii parhaiten mieto puhdistusaine, kuten mäntysuopa. 

Kastele lauteet lämpimällä vedellä. Sen jälkeen pese ne pesuaineella puun syiden mukaisesti. Älä hankaa liikaa, ettei pinta vaurioidu. 

Huuhtele pesuaine pois ensin lämpimällä vedellä, ja lopuksi kylmällä vedellä, jotta puun huokoset sulkeutuvat. 

Laita sauna päälle siksi aikaa, että se kuivuu. Tuuleta raikkaaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!