sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Luonnonkosmetiikkaa kuivalle iholle / Bottega Verde


Minulla on pintakuiva iho, joka kuivuu talvisin kamalasti. Pakkanen tekee kasvoihini kuivia laikkuja, joista iho pahimmillaan hilseilee pois. Sain testattavakseni Bottega Verden tuotteita, jotka sopivat erityisesti kuivalle iholle, mutta myös normaalille. (Jollainen ihoni on kesäisin.) 

Mustikka/vadelma-sarjan kasvovoidesopii erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Saman sarjan tehokosteuttava kasvonaamio sopii sekä silmänympäryksille että kasvoille. 

Kasvonaamiota ei tarvitse huuhdella pois, vaan sen voi jättää. Jos ylimääräistä naamiota jää iholle, sen voi pyyhkäistä vanulla pois. Mustikan luvataan auttavan tummiin silmänalusiin. Tuotteissa on mieto tuoksu. 


Täyteläinen Afrikan Karite-kasvovoide kosteuttaa ihon tehokkaasti. Se sisältää karitevoin lisäksi hunajaa, manteliöljyä ja kaakaovoita sekä mehiläisvahaa. Tuoksu muistuttaa kookosta.

Molemmat kasvovoiteet sopivat kuivalle iholleni erittäin hyvin, mutta suosikikseni nousi kasvonaamio. Bottega Verde on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Se on perustettu Toscanassa Italiassa. Tuotteita voi ostaa apteekeista ja Citymarketeista. 

"Tuotteiden valmistuksessa suositaan luomulaatuisia raaka-aineita ja lisäksi raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman vähän prosessoituja ja niiden alkuperä on pystyttävä jäljittämään. Raaka-aineita tai valmiita tuotteita ei saa testata eläimillä eikä uhanalaisia kasveja käytetä. Eläinperäisiä raaka-aineita ei saa käyttää, mikäli raaka-aineiden hankkiminen aiheuttaa eläimille haittaa."Lainaukset Bottega Verden nettisivuilta. 


Tuotevalikoimasta löytyy myös huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä. Pionin tuiksusen kynttilän paloaika on 25 tuntia. Valikoimasta löytyy myös musta vanilja ja musta magnolia -kynttilät sekä useita huonetuoksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!