lauantai 18. marraskuuta 2017

Koko koti järjestykseen - takkahuoneTakkahuoneen järjestely olisi muuten helppo ja nopea homma, mutta kun tähän huoneeseen kuuluu papereiden järjestely. 

Takkahuoneessa on sohva ja sohvapöytä (+kynttilöitä), sekä tietokonepöytä. 

Tietokonepöytään lasken kuuluvaksi pienen lipaston (taitaa olla oikeasti yöpöytä), jonka laatikossa minulla on kaikki selvitettävät paperit. Joka maanantai katson kuitit ja maksan laskut, ja silloin tällöin katson kaikki selvitettävät paperit. Inhoan paperihommia. (Kuten varmaan aika moni muukin?)

No, nyt oli aika katsoa kaikki ärsyttävät vakuutuspaperit ja muut, säilöä tarvittavat ja silputa muut roskiin. Ärsyttävä homma, mutta tulipahan tehtyä. 

Toinen isotöinen homma on tietysti tietokoneen järjestäminen. Poistin kaikki turhat tiedostot sekä kuvat. Teetin ne kuvat, mitkä haluan paperisena ja tallensin kuvista varmuuskopiot. Kummasti meni aikaa.

Takkahuoneen järjestelytehtäviin kuului siis seuraavien asioiden järjestely: 

 - paperit 

- tietokone 

* kuvat * tiedostot


2 kommenttia:

 1. Mä taas tykkään kovasti paperihommista! Mutta mä makselen laskut lähinnä tilipäivänä, kun on rahaa siihen... en mitenkään siis viikoittain. Kodin paperit on kaikki yhdessä kansiossa, jota silloin tällöin katselen läpi. Vaan eipä siellä juuri siivottavaa kyllä ole... Uudet vakuutuskirjat ja sellaset sinne lisäilen vaan yms.

  Noita valokuvia mun kyllä pitäis teettää. On noin kymmenen vuoden valokuvat ainoastaan tietokoneella. Ihan hirvittää ajatuskin, että niitä alkaisi teettämään... aivan hirvittävä työmaa!!

  Teillä on kiva takkahuone! Tuo maalattu tiiliseinä on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on sellainen kansio, missä kaikki on. Välillä on pakko katsoa onko vakuutukset ok ja pitäisikö sähkö kilpailuttaa.. Inhoan näitä hommia!

   Tiiliseinä maalattiin ihan vasta, enkä tajua, miksei maalattu aikaisemmin! Valoisuutta tuli ihan hirmuisesti lisää. Itse olen takkahuoneessa paljon useammin kuin olohuoneessa,ja oon miettinyt, että periaatteessa olohuone on ihan turha, koska on tämä takkahuone.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!